Cristina Draghici

 

Ma numesc Cristina si sunt foarte pasionata de tot ceea ce tine de  nutritie si deriva sau are legatura directa cu un stil de viata sanatos,in toate aspectectele lui.

Am devenit consilier nutritionist in urma unui curs de specializare si doresc sa ajut oamenii sa fie sanatosi, in forma,echilibrati, sa se simta bine si sa se iubeasca pe ei.

Imi place sa-mi actualizez cunostintele continuu si sa fiu tot timpul in legatura cu oamenii cu care colaborez.

Sunt o gurmanda si intotdeauna mi-am dorit sa pot manca ce-mi place si am vrut sa gasesc o metoda pentru a ma bucura de ceea ce mananc si sa pastrez un echilibru intre alimente, forma fizica buna si spirit, ceea ce vreau sa va invat si pe voi:  sa va simtiti excelent, complet functionali si, cel mai important, sa fiti frumosi.

Ader si la stilul de viata raw vegan, care este absolut un miracol venit in sprijinul nostru reusind sa imbine vegetale in stare naturala (neprocesate termic) cu grasimi sanatoase de buna calitate si carbohidrati cu eliberare lenta (cereale integrale).

Sunt vegetariana de cativa ani si fac foarte mult sport, lucru care imi da un tonus foarte bun si energie, pe langa faptul ca are multe alte beneficii.

Vi-l recomand din suflet si pe acesta.