POLITICĂ DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va informăm mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când utilizați sau navigați pe site-ul www.policlinicaploiesti.ro pus la dispoziție de ALVA EUROMED CONSULT.

ALVA EUROMED CONSULT este responsabilă pentru respectarea dispozițiilor “Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR).

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal descrie practicile privind colectarea, utilizarea/procesarea și transferul datelor comunicate direct companiei noastre, dar și utilizarea datelor cu caracter personal culese de organizație din surse publice în scopul furnizării serviciilor noastre de acordarea de împrumuturi prin amanetarea unor articole, bunuri.

Practicile noastre privind protecția datelor sunt conforme cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, dar dacă din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei “Politici de confidențialitate” nu sunt acceptabili pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea să ne comunicați obiecția dvs. la adresa de email office@policlinicaeuromed.ro.

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se referă la dumneavoastră personal și acestea includ: date generice de identificare (numele și prenumele, adresa, CNP, serie și număr carte de identitate, dată emiterii acestuia, dată expirării), date de contact (adresa de email sau numărul de telefon).

Prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul utilizării aplicațiilor puse la dispoziție.

În contextul utilizării serviciului de baza – prestări servicii medicale, ne-ați pus la dispoziție în scopul înregistrării și prin această, pentru prestarea serviciilor noastre de baza, următoarele date cu caracter personal:

 • Nume și prenume
 • Adresa de mail
 • Număr de telefon
 • Adresa
 • CNP
 • Date identificare carte de identitate, pașaport sau alt act de identitate recunoscut de autorități
 • Adresa de domiciliu
 • Dată și locul nașterii

Aceste date sunt necesare pentru efectuarea operațiunilor menționate solicitate de dumneavoastră, conform legislației din România.

Organizația noastră nu solicită și nu prelucrează date cu caracter personal din categoriile speciale ci doar date non-sensibile necesare și relevante, cu excepția cazului în care este necesar din punct de vedere legal să facă acest lucru într-o etapă ulterioară. Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limitează la, informații referitoare la rasă sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sănătate, preferințe sexuale sau cazier judiciar.

Organizația noastră nu permite utilizarea serviciilor de persoane care nu au îndeplinit vârstă de 18 ani, nu colectăm astfel date de la copii/minori. Informațiile colectate despre dumeavoastră nu sunt transferate către parteneri sau împuterniciții noștrii, dar comenziile aferente date de dumneavoastră sunt transmise fără a fi însoțite de date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing/publicitate.

Prin declarația dvs. de consimțământ pentru primirea informațiilor și publicității, dorim să va informăm despre produsele, serviciile, concursurile, sondajele și promoțiile actuale. Dacă ați optat pentru o notificare:

 • prin poștă, va vom procesa date că numele, prenumele, adresa
 • prin email, vom procesa adresa dvs. de email, care a fost verificată în prealabil
 • la alegerea primirii notificărilor pe telefonul dvs. mobil, vom procesa numărul dvs. de telefon mobil.

Durata stocării datelor

Datele dvs. de baza vor fi păstrate pe durata realizării contractului.

Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementăm măsuri de securitate fizică, IT și organizaționale rezonabile și adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectăm/stocam/prelucrăm.

Luăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a va proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afară de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone ( formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informațiile pe care le furnizați vor fi transmise ulterior, în formă criptată, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terți. Puteți identifica acest aspect prin faptul că în bară de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacăt închis, iar bară de adresa începe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustată în funcție de stadiul actual al tehnicii.

Dreptul la informare

Aveți dreptul să solicitați oricând informații de la noi despre datele stocate despre dvs., precum și despre originea acestora, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt transmise aceste date și despre scopul stocării.

Dreptul de retragere

Dacă v-ați dat acordul cu privire la utilizarea datelor, îl puteți retrage în orice moment cu efect pentru viitor (o dată ce serviciile contractate au fost finalizate), fără a va expune motivele. Pentru această este suficient să trimiteți un email la office@policlinicaeuromed.ro .

Dreptul de rectificare

În cazul în care datele dvs. colectate de organizația noastră sunt incorecte, puteți să ne solicitați corectarea acestora în orice moment pe adresa de email office@policlinicaeuromed.ro.

Dreptul de ștergere

Aveți dreptul să blocați conturile dumneavoastră. Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuată în orice moment, prin intermediul solicitării prin metodelde deja enunțate sau utilizând datele noastre de contact din contractul semnat. De regulă, datele dvs. sunt șterse imediat, dar nu mai târziu de o luna de la aplicarea acestui drept.

Dacă ștergerea contravine obligațiilor de păstrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementări legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, în loc de ștergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. Dacă acesta este cazul contului dvs. de client, veți primi o notificare de la noi în acest sens. După ștergerea datelor dvs., nu mai este posibilă primirea informațiilor.

Dreptul la obiecție

Aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor în scopuri de marketing direct în orice moment și fără a va expune motivele. În plus, va atragem atenția că prin refuzarea tuturor proceselor de prelucrare a datelor, realizarea contractului cu privire la serviciile angajate și desfășurarea programelor pentru clienți pot fi limitate sau nu mai pot fi posibile să fie realizate, rugându-va astfel să analizați cu atenție înainte de transmiterea unor astfel de solicitări.

Drepturi extinse în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate

În afară de drepturile menționate mai sus, în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate aveți dreptul suplimentar la participarea că persoană fizică la procesul de luare a deciziilor, dreptul de a contesta și dreptul de a va exprimă punctul de vedere.

Contact (pentru punerea în vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Dacă ne contactați prin email la office@policlinicaeuromed.ro și informațiile furnizate de dvs. (adresa dvs. de email, numele dvs. și numărul dvs. de telefon, dacă este cazul) vor fi stocate de noi pentru a va răspunde la întrebări, respectiv pentru a va satisface solicitarea. Ștergem datele care apar în acest context după ce spațiul de stocare nu mai este necesar sau limităm procesarea dacă există obligații de păstrare stipulate de lege.

Întrebările legate de toate procesările de date pot fi adresate oricând la: office@policlinicaeuromed.ro sau la numerele de telefon 0725 590 016 și 0752 113 123.

Prezența secțiune de “Politică de confidențialitate” poate fi oricând actualizată