1. Termeni generali

Site-ul www.policlinicaploiesti.ro este deținut de către societatea ALVA EUROMED CONSULT SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social pe str. Zimbrului, nr. 8, clădirea C1, Ploiești, PRAHOVA, cod unic de înregistrare fiscală 16250607, cu numărul J29/571/17.03.2004 în Registrul Comerțului PRAHOVA.

Pentru orice informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, va rugăm să ne contactați la numarele de telefon 0725 590 016 și 0752 113 123 sau la adresa de email office@policlinicaeuromed.ro

  1. Conținutul site-ului

ALVA EUROMED CONSULT SRL este dețînătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, conținutului și design-ului de pe site.

Utilizatorul are obligația de a respectă toate drepturile de proprietate ale ALVA EUROMED CONSULT SRL prevăzute de legislația în vigoare.

  1. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului într-un mod contrar legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii ALVA EUROMED CONSULT SRL se consideră o practică abuzivă și se pedepsește conform legii.

  1. Legea aplicabilă - JURISDICȚIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabilă între utilizator și ALVA EUROMED CONSULT SRL, vor fi înaintate spre soluționare instanțelor competențe, ce sunt guvernate de către legea română.

Prezența secțiune de “Termeni și condiții” poate fi oricând actualizată.